training werkgeluk werknemers

Buro Werkluck organiseert workshops, trainingen en bijeenkomsten over werkgeluk

boog1

Aan de hand van het P3F-model (purpose, flow, fun & friendship) geef ik graag presentaties en trainingen voor teams en bedrijven die hun werkgeluk willen vergroten. Ook kunnen wij in projectvorm met werkgeluk aan de slag binnen teams. Samen Happy change management creëren.

Deze trainingen variëren van 4 uur tot een aantal dagen. De trainingen zijn voor HR,  management en voor medewerkers. Buro Werkluck geeft trainingen en bijeenkomsten over de volgende onderwerpen. Een korte impressie van een aantal trainingen vind je hieronder.

 • Gelukkig Werken – positiviteit en geluk op het werk
 • Inzicht in je loopbaan vanuit werkgeluk
 • Werkgeluk en Personal Branding
 • Werkgeluk en Leiderschap
 • Werkgeluk en eigenaarschap
 • HR & Werkgeluk; Creëer de beste medewerkersbeleving
 • Coaching van werkdruk naar werkgeluk
quote-links

Weet wie je bent en gebruik je talent

quote-rechts
VOOR LEIDINGGEVENDEN EN TEAMS

‘Loopbaaninzicht, Inzetbaarheid & Werkgeluk’

boog2

Wil je…

 • teams of groepen medewerkers in je organisatie vroegtijdig inzicht geven
  in hun talenten, drijfveren en passies in tijden van snelle verandering?
 • dat medewerkers grip ervaren en eigenaarschap nemen over hun
  inzetbaarheid? Werkdruk en werkstress verlagen?
 • weten hoe dit zich vertaalt naar kansen op de huidige arbeidsmarkt?
 • dat ze tijdig opleidingen volgen zodat ze goed beslagen ten ijs komen?
 • dat ze zich in het moment bewust zijn van hoe zij hun eigen werkgeluk
  kunnen inzetten? En hoe ze dit verder kunnen ontwikkelen…?

In een 3-daagse workshop voor groepen neem ik je medewerkers mee op reis door hun loopbaan. En gaan we met de bovenstaande punten aan de slag. De workshopdagen zijn bewust verspreid over een periode van een aantal weken. Dit programma is altijd maatwerk, omdat we eerst in kaart brengen waar de knelpunten in het team liggen. Vraag daarom vrijblijvend een adviesgesprek aan.

VOOR MEDEWERKERS

‘Personal Branding en Werkgeluk’

boog1

Wanneer je leiderschap en werkgeluk van medewerkers blijvend vergroot, zullen zij gemakkelijker omgaan met veranderingen binnen jouw organisatie.

 

Het 1-daagse programma

In dit programma staan de achtergronden van gelukkig werken centraal. Wij gaan aan de slag met het P3F-werkgelukmodel. P3F staat voor Purpose, Flow, Fun & Friendship. Daarbij ga je zelf ervaren welke invloed je kunt uitoefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving in je werk. En krijg je nog meer zicht op jouw talenten en passies.

Deze dag gaat over inspiratie en motivatie, over jouw werkgeluk en jouw unieke kwaliteiten en toegevoegde waarde. Je leert je nog authentieker te profileren. Ook omdat organisaties steeds meer belang hechten aan eigenheid, aanpassingsvermogen en oprechte interesse. Het is voor jou van belang dat je je eigen ‘brand’ kent. Voor het realiseren van je droombaan en voor je profilering in de markt als de tijd daarom vraagt.

VOOR MEDEWERKERS

‘Gelukkig werken’

boog2

Geluk in je werk wordt voor een groot deel bepaald door wat je zelf denkt en doet.

Dat is precies de kern van een gelukbevorderend traject en waarin dit traject medewerkers ondersteunt. Het belangrijkste doel van zo’n traject is medewerkers gelukkig(er) te laten worden in hun werk. Dat doen we door hun persoonlijk leiderschap en de vier aspecten van het P3F-model (Purpose, Flow, Fun & Friendship) te versterken.

In één dagdeel krijg je meer zicht op je eigen persoonlijkheid en de voor- en nadelen daarvan in relatie tot gelukkig werken. Je wordt je bewuster van je eigen kwaliteiten en hoe je die (nog meer) kunt inzetten in je huidige werk. Het uitgangspunt daarbij is steeds het vergroten van je zelfbewustzijn en het versterken van jouw zelfsturing en eigenaarschap.

VOOR MEDEWERKERS

‘Van Werkdruk naar Werkluck’

boog1

Ervaar je als medewerker teveel stress en werkdruk in je werk? Heb je het gevoel dat je vastzit en dat je je talenten niet optimaal benut? Dan is coaching van werkdruk naar werkluck iets voor jou. In dit traject kijken we naar de oorzaken van de werkdruk die je ervaart. Je gaat aan de slag met oefeningen en opdrachten, om meer zicht te krijgen op je stressgevoel over je werk. Zo krijg je meer grip op je werk en ga je weer plezier in je werk ervaren.

Over dit traject

Het traject bestaat uit een intakegesprek en een analyse van je werksituatie. Samen bekijken we waar de knelpunten zitten en op welke aspecten je wel of geen invloed hebt. Alles met het doel om vanuit het gevoel van machteloosheid weer naar eigenaarschap te komen. Je leert in het traject je eigen valkuilen kennen en krijgt tools aangereikt om hiermee om te gaan. Ook besteden we veel aandacht aan jouw passie (jouw ‘why’) in je werk en leer ik je nieuwe manieren om vanuit je passie je werk beter vorm te geven.

Resultaat

Aan het eind van het traject heb je weer grip op je werk en op je gevoel over je werk. En kun je werkluck weer met plezier aan de slag.

Intake

Heb je interesse in coaching op het gebied van werkgeluk? Vraag dan verblijvend een intake aan. Samen bekijken we je situatie en bepalen we je leerdoelen.

quote-links

Ben je nieuwsgierig naar een van deze trainingen?

quote-rechts