Jacobien Frijters Buro Werkluck - Den Haag

Kernwaarden

Ervaring

Jacobien is de stuwende kracht achter Buro Werkluck. Met meer dan 30 jaar ervaring in het HR-vak bij verschillende werk- en opdrachtgevers. Vanuit mijn rol als interim-HR’er en loopbaancoach heb ik vele gesprekken gevoerd. En natuurlijk ook over mijn eigen inzetbaarheid. Daarbij ben ik zelf mij nóg bewuster geworden van het belang van eigenaarschap nemen, hoe lastig dat soms ook is. Als je persoonlijk leiderschap toont op alle vlakken van het leven dan vergroot dat je levens- en werkgeluk.

boog2

Rechtvaardig

Betekent werkgeluk dan dat ik altijd heppiedepeppie ben? Zeker niet. Maar ik acteer wel vanuit een positieve en enthousiaste grondhouding en ik ben mij zeer bewust van mijn eigen werkgeluk. Ik combineer humor en zakelijkheid en ben tegelijkertijd serieus. Mijn kracht zit in mijn gevoel voor rechtvaardigheid. Ik help anderen zonder soft te zijn en maak het bespreekbaar. In conflictsituaties ben ik een ideale mediator. Mijn zorg draait om de medewerkers, zonder daarbij het commerciële doel uit het oog te verliezen.

boog1
null

Geluksgetal 8

Met iets simpels en kleins ineens heel gelukkig kunnen zijn… Het is vast geen toeval dat mijn geluksgetal 8 is. Het teken 8 betekent ‘geluk’ in het Chinees. En ken je het bewustwordingsmodel ‘de cirkel van 8’? Dit model gaat over persoonlijk leiderschap en hoe je je denken in problemen kunt ombuigen naar denken in mogelijkheden. Dat is exact het eigenaarschap en de regie die ik ook wil terugzien in medewerkers en organisaties.

Zet de 8 op zijn kant en je hebt het Lemniscaat: je kunt oneindig blijven werken aan je geluk en inzetbaarheid, als individu en als organisatie!

boog2
quote-links

Samen kunnen wij het ‘werkluck’ realiseren!

quote-rechts