De WHY van Werkluck

boog2

Het versterken van de ander via verbinding is mijn passie. Of dit nu jouw organisatie is of jouw medewerkers zijn. Vanuit positiviteit valt zó veel te bereiken: betere werksfeer, hogere productiviteit, minder verzuim en minder stress. Daarnaast sta ik voor talentbehoud: als je weet wat ieders talenten zijn en elkaar alert houdt op alle veranderingen buiten én binnen de organisatie, kun je zorgen voor duurzame inzetbaarheid.

Het is belangrijk dat iedereen zich bewust is van zijn of haar talenten en dat je die talenten optimaal inzet vanuit je eigen why. Werken vanuit je kracht houd je vitaal en betrokken. En vitale medewerkers zijn goed in staat om aangesloten te blijven bij dat wat de arbeidsmarkt van hen vraagt. Zij tonen eigenaarschap over hun functioneren. Dat betekent o.a. dat zij hun verantwoordelijkheid nemen, oplossingsgericht en gemotiveerd zijn en bereid tot samenwerken.

Mijn visie bestaat uit het actief werken aan de inzetbaarheid van je medewerkers. Daarmee help ik hen én jouw bedrijf gezond te blijven. Samen krijgen we dit ‘werkluck’ voor elkaar.

quote-links

Luck is a point where hard work meets the opportunity

quote-rechts